Каталог
Каталог
Останні додані

    Ваш кошик порожній!

Публічна оферта

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту  (далі – Сайт) громадської організації . У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і Зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація. Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може Бути конкретно ідентифікована.

Збір та використання персональних даних

Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної стратегії, а також форми зворотного Зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Центром економічної Стратегії своїх персональних та контактних даних. Центр економічної стратегії може зберігати інформацію Про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері Реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про  інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від Несанкціонованого доступу».

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та Допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що Ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або Ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за Політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти

Автоматичний збір і використання інформації

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Центр економічної стратегії, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Розкриття інформації третьою стороною

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Центр економічної стратегії, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Garmoniya © 2020
Адрес: 03067, Україна, м. Київ, вул. Машинобудівна, 46
Телефоны:+38 (044) 332-20-80, +38 (067) 225-20-80,
Электронная почта: sale@garmoniya.ua